Jag säger det varje gång men vilken helg! Black Friday, wok to walk och utgång i Clapham följt av en söndag med en tripp till Hampstead och åskådare av skridskoåkare i South Kensington. Jag hoppas ni alla har haft en mysig första advent! December är inom räckhåll och jag njuter fullt ut av denna fantastiska tid som nu är kommen. 
Jag började helgen med en kaffe och chai latte tillsammans med Malin på vårt favoritcafé Costa. Vad passar inte bättre än Rudolf och snögubben till två jultokar? 
Kort därefter anslöt sig Johanna varav vi testade ett nytt matställe, Wok to walk och jag säger då det, så gott. Vi åt och åt medan vi konstant upprepade hur gott det var. 
I helgen var det Black Friday, en stor rea på upp till 50 % som pågår i utvalda affärer under tre-fyra dagar. Det hela startade i USA och kom nu för första gången till London. 


Oxford Street vid skymning. Det är fortfarande otroligt och gå bland dessa maffiga byggnader, kolosala rörelse och numera magiska julbelysning. London är verkligen fantastiskt och man kan inte annat än och njuta och må gott.