Onsdagen för snart två veckor sedan, den 8:onde april (vad tiden går!!) var föräldrarnas sista dag i England. Vi hade bara en halv dag innan flyget gick så vi åt lunch hemma. Vid tretiden var det dags att säga hejdå, vilket alltid är jobbigt även om detta bara är för ett år. Det härliga i detta avsked var ju dock att det var vårt sista, nästa gång vi säger hej igen så är jag hemma. Dagarna med föräldrarna var verkligen härliga och vi var så nöjda över vår tid tillsammans! Huset var till min stora glädje inte tyst särskilt länge, Emma droppade strax förbi med resväskan packad och klar inför Skottland! Klockan 03:30 ringde klockan och vi gav oss iväg mot tunnelbanan, vidare mot Stanstead airport och Edinburgh. 

Jag blev alldeles full i skratt när Emma plingade på dörren med exakt samma väska som jag hade köpt veckan innan haha! Vi tycker vi är lika på många vis men så lika trodde jag knappt ;)Inväntar man dagens absolut första tåg (05:15) och är två tidsoptimister - ja då finns det tid till annat med en gnutta överskottsenergi!


Efter lite förseningar landade vi på skotsk mark runt elvasnåret, redo för tre dagars semester ihop! Idéen av att åka till Edinburgh slog oss i början av mars, när vi insåg att vår semester klaffar föreslog Emma Edinburgh och jag var snabb med att hänga på! Väl framme började vi med att ta spårvagnen in till centrala Edinburgh. Åt asiatisk lunchbuffé som var så god, checkade in på vårt hostel "St Christopher's in", strosade runt och började spana in staden. Eftermiddagen ägnade vi en bra stund i solen med en kaffe, för att under kvällen gå ut och skåla in semestern. En första dag som vi njöt av att vi faktiskt var där, att vi bestämde oss och satt där i Skottland tillsammans. Redo för de kommande dagarna. Mer om dessa dagar imorgon. Här tog vi vår kaffe, mitt i centrala med vårt boende på andra sidan bron. 
Kommentera

Publiceras ej