Hej! Uppdateringen går lite trögt, fortfarande mycket att berätta om de senaste veckorna men låt oss börja med denna härliga helg. I fredagskväll pustade jag lättat ut, oerhört glad för att  helgen var kommen. Tåget styrde mot Richmond för en kväll på Revolution med Emma, Malin, Mathilda, Johanna x2 och Bridgette, ett nytt tillskott från Australien! Hade en riktigt trevlig kväll med dessa tjejer, precis som alltid. Lördagen spenderades först, på en för mig, ny marknad - Borough Market. Vid London Bridge hittar man denna
marknad, fylld av bara mat. Perfekt för oss glupska och matälskande au pairer! Frukter, ostar, müslisorter, bakverk, falafel, wraps, burgare, glutenfritt, veganiskt osv osv! Det fanns knappt ett slut. 

Jag valde i slutändan en wrap... Så tråkig när det finns alla möjliga sorters matkulturer, men ack så svag jag är för kycklingwraps haha!  Bilder från min telefon och Jossans och Fridas kameror. Efter en skön stund vid South Bank med frukt och god dricka fortsatte jag och Emma hem mot sydvästra London igen, middag på Nando's och ett glas vin vid Themsen innan jag spenderade natten hos henne. 


En kanonlördag som följdes upp av en tripp till Camden under söndagen. Fortsättning följer. 

Kommentera

Publiceras ej