Ett rejält och ack så ograciöst "Ferdinand-ögonblick" finns det alltid tid för, även uppe i Camden i söndags. Jag och Emma hade en lugn morgon för att sedan åka upp till Camden Lock Market, vilket alltid är en bra idé! En trevlig marknad med allt möjligt, det bästa är självklart matmarknaden som består av olika matkulturer vid varje hörn. Malin, Frida, Sara, Maja och Johanna befann sig redan på plats, så vid lunchtid inspekterade sju au pairer matutbudet med hungriga ögon. När kyla tog överhand satte vi oss på Costa för en eftermiddagskopp innan vi åkte hem åt olika håll. Mysig söndag i ett alltid gott sällskap! 

Har jag solglasögon på huvudet åker de oftast förr eller senare ner över ögonen, trots en mulen dag. Ologiskt på många plan. 

Närmar oss matmarknaden. Foto: Frida (wallros.blogg.se) 
Klockren bild på oss tre haha! Förklarar oss exakt: Malin fotar som alltid och jag och Emma vill hoppa framför och förstöra ögonblicket. På bild ser ni sekunderna innan jag och Emma sticker fram våra ansikten framför kameran. Man kan ju undra hur många av dessa snygga bilder Malin har efter åtta månader.

Kommentera

Publiceras ej