Vad som gjorde föräldrarnas vistelse extra bra denna gång var att vi kunde planera dagen först under morgonen. Sist fick vi ta ett beslut dagen innan samt mötas upp vid en bestämd plats och tid. Således blev det betydligt mer avslappnat, något vi verkligen uppskattade. Måndagen var en dag vi sett fram emot lite extra, det vankades nämligen fotboll. Dagen bjöd på strålande sol och 18 grader så vi började med en promenad till Northcote Road, gjorde lite ärenden och tog en förmiddagsfika på mysiga Bill's. Det var en underbar värme som resulterade i att jackorna glatt fick vila under armen. 

I och med matchen på kvällen beslutade vi oss för en lunch hemma. Jag kokade ihop lite Fajitas, njöt av att kunna sitta ute på baksidan och laddade upp inför kvällens match i Selhurst Park.
Jag kan förstå de hängivna britter och turister som går på match efter match. Som återkommer med samma stöd, glädje och entusiasm. Det är en otrolig stämning och känsla att få ta del av, som jag faktiskt har fått göra hela fyra gånger sedan jag kom hit. Crystal Palace mötte Manchester City på hemmaplan, en klubb som sägs heja fram sina spelare fullt ut på hemmaarenan. Om de gjorde det? Från första till sista minut slog trummorna, sången ekade och känslorna var överallt. Ett eko som mot matchens slut hördes hela vägen till stationen, 1,5 kilometer bort. Det var en riktigt häftig atmosfär att få ta del av! 

Kommentera

Publiceras ej