Hej alla pigga nattugglor! Klockan är 01:22 och jag har officiellt varit på resande fot i tre timmar. Taxi och tågresa gick fint så nu sitter jag tillsammans med ett stort gäng människor och inväntar klockslaget när bagaget får checkas in. Hummus och morötter, mackor, vindruvor och tidningar gör mig sällskap. Och självklart även mina alla väskor, tack till alla hjälpsamma britter säger jag bara! Fick hjälp såväl ner för trappor som av och på tåget, vad många snälla människor det finns! Det var en sann upplevelse att få färdas genom centrala London i taxi. Allting på kvällstid är extra vackert för ögonen. Under tågresan försökte jag sova en stund men hjärnan ville inte riktigt. Istället ägnade jag en stund åt kamerarullen och kikade på många av årets bilder. Vilket år man har fått vara med om, vilken upplevelse! Även denna blogg kommer att vara ett minne och idag är jag mer än tacksam att jag bestämde mig för en reseblogg. Även om arkivet har sina glapp mellan dagar så finns det huvudsakliga med. Om fyra timmar lämnar jag engelsk mark och så även denna blogg. Det har varit mer än roligt att ni har kikat in och på så vis fått vara med på ett hörn. Det är med glädje jag tar med mig detta år hem. Ta hand om er så ses vi snart hemma i Sverige!! 

En morgonkopp i solen sista dagen. Det är så konstigt att jag är hemma snart! Underbart men även ofattbart. Svårt att sätta ord på hur det känns. Börjar bli smånervös inför natten, flygplatser gör mig otroligt stressad. Först när jag sitter vid min gate brukar det kännas okej. Innan dess går hjärnan på högvarv och stressen likaså. Allting helt i onödan egentligen då jag kommer att vara i tid. Men samtidigt är det ju nyttigt att utsätta sig för det obekväma, någon gång får man försöka vänja sig. Innan dess ska jag jobba de sista timmarna, vilket innebär att hämta S från skolan som går på sommarlov. Kände hennes glädje vid frukost, sista skoldagen var alltid extra speciell under låg- och mellanstadiet! I eftermiddag ska hon iväg på kalas så då passar jag på att packa ner det sista. 

Ungefär så här redo är jag faktiskt! Nästan lika löjligt glad som på bilden haha! Igår förmiddag kom Emma och Malin över en sväng. Då fick vi för oss att provköra väskorna och resultatet blev ju bra haha. Sånt gör vi när vi umgås! Allt utom en ynka liten klädhög är nerpackat och klart. Rummet är färdigstädat och ser ut som det gjorde när jag kom hit i augusti. Det blev på en gång oerhört opersonligt, utan den rosa "PINK"-påsen med diverse parfymer och hårspray, den dammiga blomkrukan med alla sorters dokument och nyårshatten som har pimpat upp byrån. Nästan så att jag ville låta den stå till sista stund. Så hur känns det nu kan man fråga sig.. Det känns rätt overkligt, svårt att greppa situationen. Just nu spelar S trumpet på nedervåningen och J fotboll på trädgården med en vän, precis som vilken annan kväll som helst. Ljud jag har hört i snart ett år, ljud jag kan och tycker om. Vi hade vår avskedsmiddag ikväll. Min värdmamma grillade en massa gott för att sedan äta tårta med jordgubbar. Barnen var på topphumör så vi skrattade oss igenom i stort sett hela måltiden! Själv tackade jag för året med ett collage av bilder som ramades in förra veckan. Mycket trevlig kväll med andra ord! Imorgon blir det jobb efter lunchtid och vid 21:45 kommer taxin. Jag kommer ha gott om tid på flygplatsen så ska försöka uppdatera ett sista inlägg då. Tills dess ska jag njuta av det sista dygnet och se fram emot fredag när jag faktiskt är hemma..!