Jag har förmodligen besökt det coolaste fiket idag och för evigt. Cereal Killer Cafe var precis som sin titel en riktig killer med detta utbud och underbart goda flingor. Jag är helt galet i flingor, ett alternativ jag gärna väljer flera gånger i veckan haha. Länge stod vi och förundrades över alla sorter som faktiskt finns och sorter man aldrig sett förut. Det bästa var deras egna så kallade cocktails. Blandningar av flingor de tycker passar bra ihop! - Titlarna var helt klart en snygg bonus. 


Malin övervägde att ta en skål med "Unicorn Poop", främst för dess titel haha. Till slut körde vi alla på "Chocopottomus". En rejäl chokladbomb med två typer av chokladflingor, chokladmjölk och en "happy hippo" som är precis vad det låter - en glad flodhäst, fylld med rinnande choklad..! Topping gick även att beställa vilka fick bli jordgubbar och när vi ändå körde fullt ut på chokladspåret - en näve twixmix! Ni kan ju tänka er hur nöjda vi var med dessa skålar.

Och resultatet är precis lika gott som det låter! En sockerkick som gick ner fort och belåtet. Bästa skålen flingor vi alla smakat. 

Cereal Killer Cafe var verkligen som att kliva in i en värld av flingor och tecknade serier. Tavlor, lampor och små TV-apparater visade gamla klassiska Disneyserier som pryder ett flertal flingpaket på fiket. Shoreditch levererar till fullo med detta lilla, annorlunda och minnesvärda krypin. 

Kommentera

Publiceras ej