Veckans bästa dag är på nytt här! Kära fredag som idag ändrades när jag fick ledigt redan efter frukost. Så om en stund blir det istället en promenad till Clapham Junction för lite ärenden, kvällen blir sedan lugn i och med en fullspäckad dag imorgon. Glömde att berätta om gårdagens trevliga överraskningar hemifrån som levererades via brevinkastet!! Vad ni är underbara, blir så glad! Gratulationer och paket som snällt får vänta tills på söndag. Har en fenomenal helg framför mig verkligen som jag får fira med alla dessa härliga tjejer. Tacksam, förväntansfull och taggad! Helgen går av stapeln vid cirkus 07:24 imorgon. Då styr tåget söderut för en halv dag med Paintball med gänget och utgång på kvällen! Hoppas att ni får en härlig helg så hörs vi på måndag! 

1 kommentarer

Christina Widell

12 Jun 2015 21:23

Hej Lisa!
Jag har suttit och läst länge på din blogg. Det var längesedan jag gjorde det.Så mycket roligt du har varit med om ! Vilka go'a kamrater du har fått.Snart är du på hemgång. Vad tiden har gått fort! Så mycket du har lärt dig och utvecklats . Du är en fantastisk tjej.
Igår var vi i Skrea på skolavslutning i kyrkan . Mysigt!
Nu är det full fart på Olle . Han säger nya ord varje dag.
Vi är i Skrea varje onsdag och passar våra kära barnbarn. Jättekul!
Nu har även sommaren kommit till Smålandsstenar efter en kall vår.
Grönskan är fantastisk.
Nu hoppas Mats och jag att du får en fin födelsedag med din kompisar.
Det ska bli kul att träffa dig när du är hemma senare i sommar.
Ett stort GRATTIS (lite för tidigt) på din födelsedag!!!!
Kramar från Gudfar och ChristinaSvar: Hej kära gudföräldrar!! Det glädjer mig att höra om läget där hemma, härligt med sommarvärme och lille Olle som växer för fullt förstår jag! Underbara barnbarn ni har! Dagarna går verkligen i ett här i London och nu är det på topp med sommaren som är här. Njuter för fullt av den sista månaden med mina fina vänner. Samtidigt längtar jag till den 10:e juli när det bär av hemåt igen. Nu känner man sig mer än nöjd med denna livsstil, och är redo för nya utmaningar och upptåg! Det har precis som du säger varit ett lärorikt år och jag är mer än glad att jag åkte. Tusen tack för de fina orden och gratulationerna! Kommer att bli ett härligt firande här i England. Ser fram emot att träffa er alla snart hemma i Smålandsstenar, varma kramar till er!! 😄
Lisa Öggesjö

Kommentera

Publiceras ej