I fredags blev det shorts för allihopa här i huset. Värmen var tryckande och klibbig men mot kvällen blev det fantastiskt skönt! Har insett hur lite sommarkläder jag faktiskt har i min garderob, för mycket långbyxor och tjocka tröjor satte sina spår efter den kalla vintern. Får helt enkelt ge mig ut och inhandla ett par shorts eller två. Nästa vecka är det ju faktiskt redan midsommar! Jösses vad veckorna går. Hur som haver så höll sig värmen i helgen igenom. Fredagen spenderades hemma hos Johanna, maten stod redo på bordet när jag kom. Den känslan ändå! Under lördagen jobbade jag bara en timma och tog S på kalas i parken. Tyskan mötte upp mig för en promenix för att sedan lata oss i solen innan kvällens utgång i centrala. Att besöka en rooftop bar var dags och vi styrde mot Aqua efter lite mat vid Leicester Square. En fantastiskt skön och rolig kväll i finfint sällskap! 

Aqua!

En varsin svensk cider. Foto: EmmaSöndagen började med en lyxfrukost hos Johanna. Och även denna gång var det redan framdukat..! Lunch och eftermiddag tillbringades i härliga St James's Park med Emma, Jossan, Johanna och ett nytt glatt tillskott - Anna! 


Glömde helt av att fota så dessa är de enda bilder jag tog. Välkomnar nu vecka 24 med öppna armar och glädje inför födelsedagshelgen! Lördagen är planerad sedan länge och vi är mer än taggade, mer om det senare! 

Kommentera

Publiceras ej