God förmiddag söndag och sommartid. Hur fort gick inte en vecka?? Jag fortsätter att vila med mina böcker och "Game of Thrones." Säsong 5 släpps snart(!!) så jag passar på att se om de tidigare igen. Tanden, eller snarare hålet där tanden satt, mår nu prima och imorgon ska jag på återbesök för att se så läkningen går som det ska. Igår åkte jag hem till Emma och Lovisa en sväng som är på besök hemifrån! Det var väldigt skönt att komma ut och prata med andra än bara värdfamiljen. Imorgon åker de till Paris så då har jag huset för mig själv i tre dagar, mycket uppskattat. Känner kroppen sig kry så blir det en sväng upp till Camden imorgonkväll! Hade varit grymt. Ta hand om er så hörs vi snart med lite roligare inlägg som inte innefattar ordet tand.
Min morgon idag
Helgen sista dag blev helgens bästa dag. I söndags tillbringade jag som sagt en natt på hotell med Malin. Hennes värdföräldrar hade kammat hem en hotellnatt för två och fritt inträde till Kew Gardens men istället valt att ge detta till Malin i julklapp. Hur glada var inte vi över det?! Runt tolvtiden checkade vi in, njöt en stund av vårt fina rum för att sedan äta en fantastisk stek till lunch (kan tilläggas att det var vår bästa lunch hittills i London). 
Att bara få vara, fullkomligt slappna av, gå på magiska Kew Gardens och sedan köpa med mat och äta i hotellsängen var så skönt. Vilken vardagslyx. Ett riktigt superdygn som jag är mycket tacksam över att jag fick vara med om. Alla bilder ovan är tagna av Malin, hon kan fota den tjejen!