Hej hemskt många hej! Jag sitter med en kopp te, full av energi och glädjs över denna härliga helg som går mot sitt slut. När jobbet var färdigt i fredags tog jag bussen mot Putney för en middag med Jossan och Malin. Vi skrattade och hade oss som vanligt innan vi skiljdes åt för att sedan återses under lördagen. 

I strålande 16 grader möttes hela 14 au pairer upp för Portabello market vid Notting Hill. Jag har besökt marknaden en gång förut, men inte under en så fullpackad lördag. Vi vandrade runt, fotade flitigt, köpte crepês och besökte den kända blå dörren från filmen "Notting Hill." Jag var en av få som knappt visste om denna dörr, ändå var jag tillsammans med Johanna direkt fram och rörde den. Det är så vi fungerar haha! 

Stegen fortsatte sedan till Golborne Road vidare mot kanalen, hela vägen till Little Venice. Det var ett nytt och mycket uppskattat stråk att promenera.  

Lägg märke till fiket precis vid vattnet, en ny punkt att bocka av på listan. 


En kaffe och tilltugg i Hyde Park fick fortsätta den soliga dagen innan en kväll med "Wok to walk" och Melodifestivalen tog vid. 
En superdag verkligen som jag avslutade med dessa goa två, hämtmat i dubbeldäckaren vidare mot Mellon. 

Kommentera

Publiceras ej