Vi är nu tillbaka i London efter en riktig supersemester! West Wittering var en charmig och framför allt mysig ort att få ta del av. Efter tågresan till orten intill, Chichester, var det endast en bussresa till sommarhuset i onsdags. Smidigt tänkte vi, men icke. Bussen rullade iväg och vi visste vilket busstop vi skulle av på, men inte när. Att bussen inte visade de kommande stoppen på displayen eller automatiskt via högtalaren skapade en liten panik. Alla andra passagerare visste såklart vart de skulle av, inte turisterna. Gå fram till busschauffören och fråga kändes inte heller populärt i den hastighet han höll. När Google Maps till slut kom till räddning kunde vi inte låta bli att skratta åt hur vana vi är vid Londons transportservice och Citymapper. Komsik situation i slutändan! Vid tvåtiden var vi till slut framme och inledde vår semester som kom att bestå av mycket av det goda här i livet - matlagning, promenader längs stranden, cykelturer i naturen, vilse i naturen, solnedgång precis vid havet, kaffe på kaffe, våfflor till frukost, bokläsning bland klippor, alla sovandes i en enda dubbelsäng och framförallt dessa två goda goda vänner. Tacksam, nöjd och lycklig! 

 
Hej! En liten uppdatering från West Wittering vid Englands sydvästra kust. Dag 3 av 5 och vi njuter minsann till fullo. Just nu sitter vi i vardagsrummet och kikar på Englands "Talang". Genom glasdörrarna ser vi fortfarande den blå himlen och solen som går ner. Klockan är halv tio och mörkret har ännu inte lagt sig, vilka sommarkänslor man får! Vi bor i ett, ja för att säga som det verkligen är, massivt sommarhus. Så stort och fint att husesynen var mer än intressant och chockerande haha! Rymligt kök att tillaga våra mål, sovplatser till i princip ett helt fotbollslag inklusive bänkvärmarna, trädgård med uteplatsER, studsmatta vilket är en favorit och havet bara några
minuter bort. Vi mår oförskämt gott..! Idag har vi haft lite blandat väder
så innan regnskurarna tog vid blev det en tur på cyklarna till närmsta lilla shop, (så roligt att cykla igen!!), följt av korsord i soffan och under eftermiddagen en promenad längs stranden när regnet försvunnit. En härlig semester utan krav och måsten, vi tar en dag i taget och har det fantastiskt roligt!