Under lördagen åkte vi först mot Borough Market för att njuta av det underbara utbudet. Engelsk frukost, Pulled Pork med BBQ-sås, marmelader, torkad frukt, bakverk och bröd inhandlades. Vi fortsatte sedan mot Themsen för graciösa foton, vidare över London Bridge mot Oxford Circus. 
Tillsammans med min äldsta vän sedan 2 års ålder! 
Under lördagen fyllde även Johanna år. En kväll vi skulle fira till fullo! Shoppingen fortsatte således för tjejerna som letade och så småningom hittade skor. Vid sjusnåret fick Annie och Tess träffa mina vänner här i London och tillsammans åkte vi upp i The Shard. Uppe på 32:a våningen tog vi en varsin drink och skålade för vår tyska!


Foton av Emma.The Shard var helt fantastisk! Efter att ha njutit av atmosfären och sällskapet en bra stund fortsatte kvällen på Maddox. Dessvärre var det ingen höjdare. Allt vad gäller promoters, klädkoder och ett ständiga dunk är inget för oss konstaterade vi. Pubbar, mer enkla uteställen och möjligheten till att faktiskt kunna prata och inte skrika med varandra passar oss betydligt bättre. Jag, Johanna, Tess och Annie hoppade på nattbussen runt halv två och plockade på oss några timmars sömn innan vi vår sista dag ihop. 

Kommentera

Publiceras ej