Efter fredagsmorgon var jag ledig enda tills idag. I torsdags fick jag nämligen jobba full dag så på fredagen lämnade jag mitt område tidigt för en kaffe med Johanna och Brigette innan jag fortsatte mot Barnes. Sättet att bedöma avstånd i en storstad är ju sannerligen helt annat. Transportsträckorna kan innebära ett flertal bussar och timmar. I över 1,5 timme satt jag på tre bussar. Målet med detta var inget annat än att köpa ärtsoppa till mig och Emma. Nu handlar det förvisso om Soldatens ärtsoppa som är helt magisk men det är ju fortfarande aldrig något man skulle göra i Sverige. Ungefär som att ta bussen till Jönköping för lite soppa haha, skilda världar. Hur som haver jag sov hos Emma och vi åkte under lördagen mot Southbank där vi mötte upp ett glatt gäng för marknad och en kaffe! 


Matglädjen fortsatte sedan hemma hos Josefin där vi spenderade eftermiddagen innan vi fortsatte in mot centrala för utgång. Kvällen började bra med förfest vid Earl's Court. Tråkigt nog började det strula till sig med klubbens listor vilket sedan resulterade i en kaosig kväll. Vi avslutade dock med såväl Kalles som couscous hemma hos Josefine igen. Så trots att kvällen inte alls blev som vi tänkt oss så slutade den ändå helt okej.!


En lång och en kort!

Under söndagen var vädret riktigt hyffsat. Jag, Josefine och Emma åkte till Baker Street, köpte med oss mat och la oss i Regent's Park. Söndagsångest var inget faktum i och med att måndagen var en röd dag här i England! 


Att vi gillar parker har nog ingen undgått! Min lediga dag kom att bli väldigt bra. Efter en sväng förbi posten och gymmet mötte jag upp tyskan och Malin i Battersea Park. Där hängde vi en bra stund, övade ytterst dåliga handstands osv innan Johanna följde med mig hem resten av dagen, ibland är det så skönt att bara vara hemma hos varandra. På kvällen skypade jag med mina päron en bra stund innan en vecka med bara fyra arbetsdagar skulle ta vid! 

Kommentera

Publiceras ej