Med frukost i tunnelbanan åkte vi under söndagen mot Notting Hill Gate vidare genom de vackra kvarteren mot marknaden! Dessvärre är marknaden stäng under söndagar, något vi inte alls hade koll på, men det fanns gott om annat att kika på ändå.


Vi strosade runt en bra stund och inkluderade även ett stopp på Poundland. Affären där alla varor, oavsett storlek eller innehåll endast kostar ett pund. Glädjen var stor hos mina vänner som helt rätt bunkrade upp med en massa gott till kvällen! Vädret var även fantastiskt skönt vilket resulterade i lunch i Hyde Park. 


Jag åt med stor glädje min nya craving som är paprikahummus. Farligt gott!! 
Här hängande vi i säkert två timmar och pratade och skrattade så tårarna rann kring våra minnen ihop. Vi vet ju alla vilket härligt och speciellt band man har till sina barndomsvänner! 


Mot kvällen promenerade vi till mysiga Covent Garden. Telefonerna fick laddas på nytt medan vi njöt av en kaffe i solen. 


Vid Lecister Square nära Trafalgar Square hade vi under fredagen spanat in vad som verkade vara en mysig resturang. Förmodligen kunde vi inte riktigt släppa det när vi under söndagen beslutade för att besöka resturangen. Inte var det en dum idé heller, mycket god mat! Därefter slog vår överskottsenergi till på nytt så resan hem var minst sagt underhållande. Efter många skratt, tack och kramar hoppade jag på tunnelbanan hem igen. Fortfarande full i skratt när Annie och Tess vinkar av mig med en varsin näsduk. Om jag bara hade fått en bild på det haha! Så goa. En underbar helg gick därmed mot sitt slut. I och med att de båda har varit i London förut gav det oss mer tid till att bara umgås istället för att stressa runt bland alla turistområden. Vi planerade dagarna lite lätt, njöt av tiden tillsammans och framförallt tog vi igen den senaste tiden. Tre dagar som var fantastiska roliga och minnesvärda med dessa två. Snart ses vi på hemmaplan igen under den svenska sommaren, vad jag ser fram emot det! 


Kommentera

Publiceras ej