Hej på er! En helt fantastisk, skrattfylld och minnesvärd vecka har passerat och jag kan inte annat än att le som en tok åt de senaste dagarna. Efter en påsk med föräldrarna och en weekend i Skottland tillsammans med Emma kan man inte vara annat än nöjd. För att göra en lång historia aningen kortare tänkte jag börja med första delen av veckan. Förra lördagen mötte jag som sagt upp mina föräldrar för fem dagar här i London. Den underbara känslan, av att på avstånd få återse dessa två i folkhavet, den var precis lika härlig som sist. Lite av en favorit i repris helt enkelt. Denna gång bodde de dessutom med mig i huset så vi ordnade påskmiddag, åt pappas legendariska pannkakor, dukade upp frukost framför Nyhetsmorgon på iPaden, spelade kort och drack gott till läggdags samt avnjöt en och annan film. 

Efter en lunch vid Tower Hill åkte vi mot mina trakter och inhandlade lite gott. Efter mätta magar och en runda Plump gjorde vi oss fortsättningsvis redo för en söndag i South Kensington, Hyde Park och Fulham.

Det finns flera populära stopp man ännu inte tagit del av i staden, ett var National History Museum vilket verkligen var på tiden. Sagt och gjort hoppade vi på dubbeldäckaren västerut för att ägna en förmiddag åt detta enorma museum. Matlust såväl som fint väder slog sedan till. Libanesiskt och en glass i Hyde Park  fick det bli innan vi fortsatte mot något min mor gärna ville se: Stamford Bridge. 
Pannkakor, vin och öl. Möjligtvis inte den bästa kombinationen man ack så gott det var med pappas pannkakor. Då var hemmakänslan sannerligen på hög nivå! Fortsättning följer imorgon.

Kommentera

Publiceras ej