Min sista helg i England blev så bra som den bara kunde. Efter fredagens barnvakt styrde bussen i lördags mot centrala. Denna lördag fick spenderades likt min allra första lördag i september, nämligen mitt i kaoset på Oxford Street. Den varma dagen resulterade dock i att färre människor gav sig ut i affärerna, så jag var mer än nöjd med min sista shopping i favoritbutikerna. Malin gjorde mig sällskap och vi slog oss senare ner för lunch i Hyde Park!

Standard, dubbelvikta trekantsmackan med ägg och cress i. Köpt så många gånger detta år att matten blir omöjlig för att klura ut antalet haha. 


Hyde Park är numera helt brun av solens alla varma strålar. Vi fortsatte senare mot Mortlake där jag skulle spendera natten, fick således hinna med att se Malins nya område och hus efter värdfamiljens flytt! Kvällen ägnades senare åt vin, sushi och grymt sällskap precis vid Themsen. Med Emma, Malin och Jossan firade vi Emma i förskott då hon fyller år på söndag när jag är hemma. Vår goding fick en upplevelse var, Ed Sheeran med Malin på lördag (!!!) och en upplevelse iväg i Sverige med mig. Nu är det allt min tur att hålla på hemligheter efter Emmas tisslande om överraskningarna kring min födelsedag haha! Jag försökte att inte tänka för mycket på att det var min sista helg och att den kom att bli så minnesvärd trängde nästan ut dessa tankar för en stund. Underbara tjejer att få uppleva lätta och ack så härliga kvällar som dessa med.   Foto: Malin (lightsinlondon.blogg.se)


Jag tog dessvärre inte så många bilder, fler kommer förhoppningsvis från andra håll! 

Kommentera

Publiceras ej