Dagarna med bröderna var en blandning av lugna och intensiva. Efter överraskningen förra söndagen ville jag självklart att mina syskon och vänner skulle få träffa varandra. En kaffe och två timmar senare visste de allt om våra påhitt som barn och de mest galna berättelserna, olika upptåg vi tjejer gjort här i London, våra olika värdfamiljer och inte minst Johannas brillianta svenska! Det var verkligen en toppenstund ihop. Mot kvällen hade bröderna bokat något som jag inte fick reda på förrens Victor gav ledtråden: "Fingerborg". "Peter Pan!!!" utbrister jag direkt och förstår på brödernas snopna miner att gissningen stämde. Open Air Theater i Regents Park stod alltså på agendan och vilken mysig kväll vi kom att ha!

Att Peter Pan var en solklar 10:a var vi alla överrens om. Översättningen av filmen var mycket snyggt gjord och vi fick oss många skratt! Teaterns läge var även det fantastiskt mitt i naturen med ljusslingor i träden, mysiga picknickbord och små restauranger. Glad, trött och fortfarande smått chockad av att Filip och Victor faktiskt var här åkte vi hemåt efter en alldeles magisk dag. 

Under måndagen blev det först husesyn och en fika i trädgården. Underbara presenter hemifrån hade skickats med och öppnades på en gång! Det räckte att jag kände på Annies ena paket så visste jag att det var chilinötter, vi skrattade alla gott åt hur väl vi känner varandra haha! 


En filt, bredda mackor och en styck glass gjorde oss nöjda i solskenet en bra stund av eftermiddagen. Efter jobbet möttes vi upp på standardstället Nando's och ett par pubbar på Northcote Road. Victor gav sig bland annat på "The Cup Song" för första gången och snart satt vi båda med ölglas och körde takten haha. 

Under tisdagen hade jag ett oerhört flyt då jag fick ledigt efter frukost och kunde således spendera hela dagen i centrala. Snabb shopping, Rooftop Bar, häng i Green Park och en pizza i Covent Garden. Vi letade efter ett matställe så länge att vi slutligen satte oss i kärnan av Covent Garden. Utmattade och trötta på den stressiga pulsen fick det vara värt en pizza för 15 pund! Med lite ny energi fortsatte vi mot östra delen av centrala. 

Med min goa! 


Tanken var att åka upp till 32:a våningen i The Shard. Klänning för mig och skjorta för bröderna var dock inte tillräckligt fint när vi alla hade Converse och fick snällt vända om. Londons klädkoder är det sista jag kommer att sakna! Kvällen blev dock inte sämre för det, sällskapsspel i Balham och ett par öl fick avsluta tisdagen! 


Onsdagen fortsatte i samma anda. I och med att bröderna skulle åka mot flygplatsen vid tretiden valde vi att stanna lokalt och bara ha det skönt och avslappnat de sista timmarna. Sällskapsspel är särskilt populärt i vår familj så jag kunde inte annat än att få hemmakänslor igen! 


Till slut var det dags att vinka av Filip och Victor efter fyra riktiga toppendagar ihop. Vi hann med vad vi ville, njöt av staden och framförallt varandras sällskap. Jag är lyckligt lottad över den fina syskonrelation vi har och all tid och omtanke de la ner på att ta sig hit! Det glädjer mig att vi ses snart igen och fortsätter med våra galenskaper. Varma tack igen kära bröder, för den bästa möjliga överraskningen. 


Kommentera

Publiceras ej