Min födelsedag den 14:onde juni kom att bli ett oförglömligt dygn. Stunder jag inte hade den blekaste aning om, överraskningar jag för alltid kommer att minnas. En dag jag fick fira med helt underbara tjejer jag för endast 10 månader sedan inte kände, men som idag är bland mina absolut närmsta. En dag jag dessutom fick fira med två personer som varit med på alla mina födesedagar sedan den första 1995, inga mindre än mina två storebröder. Att Emma, Malin och Johanna hade överraskningar på gång kunde ingen undgå, länge innan födelsedagen tisslade de och skrattade förväntasfullt. Något som för mig, en otrolig nyfiken person självklart gjorde mig desto mer nyfiken. Vi började med en brunch på kära "Le Pain", beställde in det vanliga som vi numera kan säga haha och njöt av stunden. Minnesvärda presenter fiskades upp ur Johannas väska. Inte mindre än en kaffemugg som jag så länge pratat om att inhandla. Men det var inte vilken mugg som helst utan en tjejerna gjort på egen hand, klippt och klistrat ihop bilder från vårt år tillsammans! Så oerhört fint gjort, dessa tre jag säger då det! 
 
Men mer överraskningar följde. Ett till kuvert landade i handen vilket plötsligt var väldigt roande! Dessa tre kan hitta på precis vad som helst så när skratten bara eskalerade förväntade jag mig bland det värsta haha! I kortet stod det att en speciell upplevelse skulle ske på torsdag och allt jag behöver ha med mig är ett par shorts.. Jaha?! Vad tusen kan detta vara tänkte en annan självklart. Slutligen fick jag lov att vända på kortet och då stod det klart vad shortsen skulle användas till. 
Inget mindre än en nybörjarkurs för Pole dance! Vad vi skrattade och började föreställa oss fyra göra detta, så oseriösa man bara kan bli i en situation som denna. Ack så överraskad och laddad jag blev!! Och vilken sjukt rolig kväll vi hade i torsdags, den får jag berätta mer om senare! 
Vi satt en bra stund och pratade bort tiden tills Emma plötsligt reser sig och säger att det är dags för ännu mer överraskningar, nämligen att hon skulle ut och förbereda några uppdrag som jag skulle genomföra. "Men skojar du?!" kunde jag inte annat än utbrista. Är vi inte färdiga?? Nej icke, nu var det dags för Emmas egna lilla överraskning som hon hållt hemlig i inte mindre än två hela månader. Först dagen innan fick de andra reda på själva överraskningen, något som retade gallsten på de haha! Så Emma försvann och en stund senare vandrade vi iväg. Många tankar hann cirkulera i huvudet och jag klargjorde för Johanna och Malin på vägen att jag förväntade mig pinsamma uppdrag om jag känner dem rätt. Jag hade ju dock fullkomligt fel men de höll masken: "Ja! Det kan du räkna med." Snart närmar vi oss Trafalgar Square men tjejerna har fortfarande en grej till att ordna, ögonbindeln. Trafalgar Square med en ögonbindel..det kan ju inte innebära annat än att dessa galningar kommer knuffa i mig i fontänen. Men jag klarade mig väl och blöt skulle jag endast bli under ögonen, av fullkomliga glädjetårar.
Med två långa vänner vid varje sida pinnade vi vidare. Att höra den tunga trafiken och korsa gator i kombination med en ögonbindel är inte helt fränt. Men hjärnan gick övervägande i fullvarv kring vad fasiken denna överraskningen var! Att mina två bröder, efter ett halvår ifrån varandra, numera var 100 meter från mig var den sista tanke som slog mig. Snart var det allt jag tänkte. 
"Ställ dig precis här så ska vi ta en bild!". Okej jag ställer mig här och drar till med en liten pose, så klart fullkomligt ovetande om att jag inte är ensam på denna bild. 
Och där stod de. Mitt i centrala London, i England, på min födelsedag. Mina kära, fantastiska storebröder. DE VAR HÄR!! Detta ögonblick har jag i ren chock fullkomligt glömt bort. Men överraskningen, åh den kommer jag aldrig att glömma. Känslorna var överallt, kramarna var många och lyckan var total. Det är helt överväldigande, jag kan fortfarande inte ta in att det gjorde allt detta för mig. Att vännerna ordnade så otroligt mycket, planerade och förberedde. Att mor min ringde Emmas mamma för hennes telefonnummer och mamma vidare till Emma för att planera denna överraskning redan i April. Så länge har människor jag älskar så mycket ordnat allt detta. Tacksamheten är oändlig och minnena ofattbart underbara. Utan dessa fantastiska hade jag inte varit den jag är och fått uppleva en så minnesvärd och oförglömlig födelsedag. Lycklig, lycklig och ännu lite mer lycklig. 
Samtliga bilder av vår grymma proffsfotograf Malin som fångade dessa värdefulla ögonblick! (lightsinlondon.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej