Lördagen den 13:onde juni började vi fira födelsedagen lite i förskott med Paintball för hela slanten! Utanför UK Paintball i Surrey möttes ett gäng på åtta tjejer, taggade och smått nervösa inför dagen som väntade! Den återkommande frågan var hur det egentligen är att spela och hur ont det faktiskt gör?! Smärta är något av ett kännetecken för Paintball så svaret på frågan var inte långt borta. Framförallt var vi förväntansfulla inför upplägget, känslan av att skjuta färgpartonerna och tävla mot varandra! Vi tilldelades en varsin overall som satt som säckar på oss korta, jag kunde inte sluta skratta åt lilla Emma när hon lallade runt i dräkten haha! Skydd, gevär, färgpartroner och hjälm fick vi även. Undantaget var den vars födelsedag det var som fick en rosa, lagom synlig väst..! Den fick jag sota för när man senare försökte gömma sig bakom hinder haha. 


Redo för att köra fick vi tydliga instruktioner innan vi begav oss ut på uppdrag 1/4! Vi körde 4 omgångar på olika banor. I våra respektive lag tillkom drygt 8 personer till. I början höll vi ovana tillbaka rätt rejält, först när de första färgkulorna träffade kroppen blev det faktiskt lättare, även om det sved till rejält! Då visste man hur det kändes och vågade ta för sig mer. Men jag kan säga att den första kulan inte var alltför rolig haha! Själva lägret låg mitt ute i naturen. Banorna hade torn att skjuta från, ett stort slott att försvara/attackera, plank och gamla tunnor att gömma sig bakom och de öppna fälten att rusa fram genom. Teamet som tog hand om oss hela dagen var fantastiska bra, en go stämning i lägret under rasterna, taktiksnack innan start och en avslutande prisutdelning för de bästa spelarna där vår tyska kammade hem priset i vårt lag!! 

Dagen gick i ett och var så fruktansvärt rolig!! Paintball var helt klart en upplevelse där adrenalinet pumpade så benen nästan vek sig ibland. Med dessa tjejer har man aldrig en tråkig stund och jag är mer än tacksam att de ville dela denna dag med mig. Men firandet var inte riktigt över än, kvällen och tolvslaget kvarstod! 

Kommentera

Publiceras ej