Att vilka fantastiska dagar jag har haft!!Är så glad och tacksam över mina fina barndomsvänner som tog sin tid att komma hit och spendera en weekend här i London! Vid tiosnåret omfamnade jag äntligen dessa två i Clapham South där vår weekend officiellt började. Med bussen fortsatte vi mot mig, kikade hur jag bodde och hur ett typiskt engelskt hus ser ut innan vi fortsatte mot Northcote Road och vidare mot centrala. Till vår stora glädje fick jag ledigt från jobbet på eftermiddagen så plötsligt fick vi en hel dag ihop. Fredagen ägnade vi främst åt shopping mitt i smeten, följt av den roligaste Nandosmiddagen tillsammans med Emma som även anslöt sig under eftermiddagen. Fyra galna smålänningar med överskottsenergi gjorde sitt! 


Nöjda och belåtna styrde vi stegen för lite strosande förbi Piccadilly vidare mot Westminister innan hemfärd. Att gå genom centrala och njuta av atmosfären under kvällstid är verkligen bland det bästa med denna stad. 


Vid detta tillfälle fick sedan våra proffsiga iPhonekameror snällt vila. Med lite batteri tog vi fortsättningsvis bussen hemåt efter en härlig första dag, redo för de kommande. Mer om dessa imorgon! 

Kommentera

Publiceras ej